Vi er nu en del af Dynamic Network

Fra 1. maj vil Birkelund & Schouby Data være en del af netværket Dynamic Network. Dynamic Network er en sammenslutning af forhandlere af Microsoft Dynamics C5 og NAV i Danmark.

Samarbejdet med Dynamic Network betyder, at Birkelund & Schouby Data kan tilbyde vores kunder en endnu stærkere platform af kompetenceydelser, da vi bliver en del af et større fagligt netværk. Vores mål med samarbejdet er at kunne tilbyde en udvidet produktportefølje og et større kursusudvalg.

Vi glæder os til samarbejdet, som bl.a. betyder det at vi udvider vores forretningsområde med Dynamic Nav og styrker vores muligheder for at tilbyde assistance med udvikling af specialiserede løsninger.

Selvom Microsoft har meddelt at nye versioner af Microsoft Dynamics C5 for fremtiden vil være baseret på ny teknologi, betyder det ikke, at jeres nuværende Microsoft Dynamics C5-løsning holder op med at virke. Supporten på Microsoft Dynamics C5 2012 er i forbindelse med ændringen blevet forlænget, så C5 vil blive vedligeholdt frem til december 2018. Også herefter vil Birkelund & Schouby Data og andre C5 forhandlere supportere C5. Hvis I ikke står for at skulle foretage store ændringer i jeres virksomhed, vil det give god mening at blive på jeres Microsoft Dynamics C5-løsning i årene frem.

Vores service og opmærksomhed på den nuværende C5 vil være uændret.

Vi vil snarest skrive til jer igen om vores nye tiltag, bl.a om muligheder for at skifte til NAV 2016.

I første omgang vil vi bede jer notere en praktisk ændring: Fremover vil fakturering af C5 abonnement og nye moduler ske fra Dynamic Network. Vore øvrige ydelser faktureres som de plejer af Birkelund & Schouby Data.

Du kan læse mere om Dynamic Network på www.dynamicnetwork.dk.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til ovenstående, er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Skriv et svar