Hvad sker der med klassisk C5 fremadrettet?

Hvad sker der med klassisk C5 fremadrettet?

Regnskabsprogrammet Microsoft Dynamics C5 er rykket ind i en ny og spændende udvikling. Det er sket i forbindelse med lanceringen af den såkaldte “nye C5“, som Microsoft lancerede i oktober 2013 (med C5 2014), hvor C5 har fået en ny og mere moderne platform.

Det er endda samme platform som storebroren Microsoft Dynamics NAV, som gør det endnu nemmere at vokse i sit C5-regnskabsprogram. Du kan kort fortalt nøjes med at skifte licenskoden ud, og så har du adgang til NAV og dermed flere funktioner. Den nyeste version hedder 2016.

Klassisk C5 2012 Ny C5/NAV platform
Regnskabsprogram klassisk C5 2012 NAV forside

Microsoft stopper opdatering af klassisk C5

Den nye C5-udvikling betyder også, at den klassiske C5 (altså version 2012 eller ældre versioner) stopper med at blive opdateret fra Microsofts side. Det er ikke nødvendigvis noget, der vil få den store betydning for dig på den korte bane.

Men vi vil gerne sikre, at du ved, hvad der fremover sker med den klassiske C5, hvad du skal være særlig opmærksom på, og ikke mindst hvilke gode konverteringsmuligheder du har for at skifte til den nye C5/NAV platform (hvis du har opdateringsabonnement).

Datoer du skal være opmærksom på med klassisk C5

Jeg har en købt C5-licens:

  • D. 8. januar 2019 stopper Microsoft med at opdatere klassisk C5 (version 2012)
  • Efter d. 8. januar 2019 kan du stadig bruge din købte C5-licens
  • Efter d. 8. januar 2019 kan du stadig tilkøbe brugere, moduler og database til din købte C5-licens, hvis du har opdateringsabonnement (kun med undtagelse af database)

Jeg har en lejet C5-licens:

  • Du kan leje din C5-licens frem til d. 31. december 2018 – derefter kan du ikke bruge din lejet C5 mere
  • Du kan dog fortsætte med klassisk C5, hvis du køber C5-licensen. Du kan købe klassisk C5 frem til d. 5. januar 2017

Hvad skal du gøre som C5-bruger?

Hvis du har klassisk C5, vil vi anbefale, at du får overvejet, hvad du vil gøre med dit nuværende C5-regnskabsprogram. Vær opmærksom på at du ikke bør opsige dit opdateringsabonnement til din købte C5 uden at have rådgivet dig inden. Der er nemlig gode konverteringsmuligheder forbundet med dit opdateringsabonnement.

Køb NAV i dag, spar 30%

Køb NAV i dag – spar 30 %

Er du en lille eller mellemstor virksomhed, som er på udkig efter et nyt, professionelt og fleksibelt økonomistyringssystem, så er økonomisystemet Microsoft Dynamics NAV (tidl. Navision) et rigtig godt valg. Specielt lige nu hvor du kan spare helt op til 30 %, hvis du er ny kunde.

Tilbuddet gælder hvis du køber inden d.27. juni 2016.

Starter Pack + 2 ekstra brugere

Du kan købe grundpakken i NAV (kaldet Starter Pack) og få to ekstra brugere med til en samlet pris på kr. 42.434 (spar 30 %). Du får dermed fem brugere i alt (Starter Pack med tre brugere + to ekstra brugere). Starter Packen passer til de fleste handels- og servicevirksomheder.

Du kan også tilføje den udvidede NAV pakke til købet (kaldet Extended Pack) for kun kr. 42.434 ekstra (spar 24 %).

Starter Pack + 2 ekstra brugere

Din pris kr. 42.434
Normalpris kr. 61.417
Spar kr. 18.983 (rabat på 30 %)

Extended Pack

Din pris kr. 42.434
Normalpris kr. 55.834
Spar kr. 13.400 (rabat på 24 %)

Skal du bruge mere end de samlede fem brugere til NAV, kan du tilkøbe ekstra brugere og spare 10 % pr. ekstra bruger. Din pris kr. 15.075 pr. ekstra bruger (normalpris kr. 16.750).

Tilbuddet gælder for helt nye NAV-kunder indtil d. 27. juni 2016. Priserne er eksklusiv moms.

Vi er nu en del af Dynamic Network

Fra 1. maj vil Birkelund & Schouby Data være en del af netværket Dynamic Network. Dynamic Network er en sammenslutning af forhandlere af Microsoft Dynamics C5 og NAV i Danmark.

Samarbejdet med Dynamic Network betyder, at Birkelund & Schouby Data kan tilbyde vores kunder en endnu stærkere platform af kompetenceydelser, da vi bliver en del af et større fagligt netværk. Vores mål med samarbejdet er at kunne tilbyde en udvidet produktportefølje og et større kursusudvalg.

Vi glæder os til samarbejdet, som bl.a. betyder det at vi udvider vores forretningsområde med Dynamic Nav og styrker vores muligheder for at tilbyde assistance med udvikling af specialiserede løsninger.

Selvom Microsoft har meddelt at nye versioner af Microsoft Dynamics C5 for fremtiden vil være baseret på ny teknologi, betyder det ikke, at jeres nuværende Microsoft Dynamics C5-løsning holder op med at virke. Supporten på Microsoft Dynamics C5 2012 er i forbindelse med ændringen blevet forlænget, så C5 vil blive vedligeholdt frem til december 2018. Også herefter vil Birkelund & Schouby Data og andre C5 forhandlere supportere C5. Hvis I ikke står for at skulle foretage store ændringer i jeres virksomhed, vil det give god mening at blive på jeres Microsoft Dynamics C5-løsning i årene frem.

Vores service og opmærksomhed på den nuværende C5 vil være uændret.

Vi vil snarest skrive til jer igen om vores nye tiltag, bl.a om muligheder for at skifte til NAV 2016.

I første omgang vil vi bede jer notere en praktisk ændring: Fremover vil fakturering af C5 abonnement og nye moduler ske fra Dynamic Network. Vore øvrige ydelser faktureres som de plejer af Birkelund & Schouby Data.

Du kan læse mere om Dynamic Network på www.dynamicnetwork.dk.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til ovenstående, er du altid velkommen til at kontakte os.